Om oss

Kunden i centrum

Vi är ett företag som erbjuder kunden det lilla extra. Varje kund och varje uppdrag vi anlitas för är prioriterat och vi ser alltid till att beställaren är i centrum genom hela processen. Vid exempelvis en badrumsrenovering i Norrtälje så kan vi erbjuda hjälp hela vägen från start till mål.

Vi öppnar upp för en rak och ärlig kommunikation och ser genom detta till att onödiga missförstånd kan undvikas. En kontaktperson utses som du när som helst kan ringa och ställa frågor till - och som håller dig uppdaterad om hur projektet förflyter.

Vårt mål är att alltid lämna ett resultat av högsta klass, utfört på ett fackmannamässigt sätt och som håller över tid. Vi fuskar aldrig med detaljerna och ser alltid till att det färdiga resultatet ligger i linje med kundens krav, önskemål och högt ställda förväntningar.

Välj en trygg och säker lösning

Att renovera ett badrum är ett av de mest komplexa projekt man kan ta sig an. Tyvärr så är det också tydligt att många privatpersoner underskattar svårighetsgraden och överskattar den egna förmågan. Det kan leda till allvarliga problem med både fukt- och vattenskador.

Ser man till anmälda skador hos försäkringsbolag så ligger alltid badrummet i topp gällande detta - och numera så ställs också väldigt höga krav. För att du ska få ut ersättning vid eventuella problem med exempelvis en fuktskada så ska du kunna visa upp dokumentation från din badrumsrenovering och visa att den är utförd enligt konstens alla regler och på ett fackmannamässigt sätt.

Väljer du oss så får du ett företag som A) lämnar garantier på jobbet B) arbetar under försäkring och C) som alltid följer de branschregler som finns och som är behörig för arbete i våtrum. Vi ger dig det badrum du drömmer om och detta till ett rimligt pris. Välkommen till Haga Plattsättning!

Mosaik badrumsrenovering Norrtälje

Vi har lång erfarenhet och behörighet