Tjänster

Vi erbjuder kompletta lösningar i samband med en badrumsrenovering och har kapacitet att ta oss både större och mindre projekt. En badrumsrenovering är det vi primärt specialiserat oss på, men vi erbjuder även andra tjänster där exempelvis följande kan nämnas:

Rivning

Många tenderar att glömma bort vilket enormt arbete som krävs för att riva ut exempelvis ett kök eller ett gammalt badrum. Det handlar dels om att man måste ha rätt maskiner - och dels också en kunskap om att hantera dessa. Minsta miss kan skapa stora problem och bidra till högre kostnader än vad man budgeterat för.

Nästa problem handlar om transport. Ska du riva i en lägenhet så måste du också planera för hur du ska få allt bråte och allt avfall till miljöstationen. Rivning i en villa kan innebära att du kan hyra en container, men även då kommer det att krävas planering. Genom att anlita oss för rivning så garanteras du ett effektivt jobb som sker med största fokus på säkerhet. Vi sätter givetvis också ett stort fokus på miljön och återanvänder det som är möjligt - medan vi återvinner det andra i enlighet med de föreskrifter, lagar och regler som finns.

Plattsättning

Vi är experter på plattsättning och kan med detta också hjälpa dig i samband med en köksrenovering - eller om du exempelvis vill sätta klinkers i hallen. Vi arbetar med alla typer av material och kan också bidra med goda råd. Vilken typ av stil vill du ha? Vi visar upp olika alternativ och hittar en lösning som ligger nära dina drömmar. Själva arbetet med plattsättningen sker alltid fokuserat och i enlighet med de branschregler som skapats hos Byggkeramikrådet. Givetvis så lämnar vi garantier på jobben och arbetar under försäkring.

badrumsrenovering Norrtälje

Kompletta tjänster inom badrum